3 ومزه مواد غذایی که سیستم ایمنی بدن شما تقویت

ما شناخته شده برای سنین که غنی از مواد مغذی, رژیم غذایی متعادل و کافی مواد گیاهی یکی از بهترین راه برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی و فیبر و ضد التهابی و آنتی اکسیدان ها است. در حال حاضر برخی از کارشناسان نشان می دهد که سبزیجات سبز رنگ ارائه مزایای اضافه شده است.

ثبت متخصص سینتیا بی احترامی صحبت کردن, یک, کمک, تغذیه سردبیر مجله سلامت می نویسد که سبز, سبزیجات, ارائه ضد التهابی و آنتی اکسیدان ها و همچنین مواد مغذی کلیدی شناخته شده برای کمک به عملکرد سیستم ایمنی بدن از جمله ویتامین های A و C و فولات. آنها همچنین ارائه ترکیبات فعال زیستی او می گوید که انتشار یک سیگنال شیمیایی است که بهینه سازی ایمنی در روده محل 70 تا 80 درصد از سلول های ایمنی.

این پایان ظاهر ویتامین ها قرص? اما چند انکار می کند که مغذی سبزیجات بی نهایت رضایت بخش تر و خوشمزه تر از یک روز زبانه. و آن را مقدار زمان و یا تلاش برای به نمایش گذاشتن کسانی که سبزیجات در دهان آبیاری راه.

کلم بروکسل

پخته شده فقط به اندازه کافی نسبتا آسان به سوراخ با نوک چاقو کلم بروکسل خوشمزه طعم و بوی تازه و جذاب است. Overcooking آنها یک آشپزی جرم و جنایت تبدیل می شود که این کوچک cabbagelike سبزیجات احساساتی و unpleasantly تند.

شیرین خشک آلبالو یا زغال اخته و ترد پسته اضافه کنید فقط حق جرقه به خشکیده و بخار پز سبزیجات. اگر شما پسته بو داده و شور و محتاط در مورد اضافه کردن هر بیشتر نمک به دستور.

کاراملی کلم بروکسل با پسته و گیلاس خشک

خدمت 4 تا 6 به عنوان یک ظرف سمت

مواد تشکیل دهنده

¼ فنجان آب داغ

¼ فنجان درشت خرد شده خشک آلبالو یا زغال اخته

22 تا 26 محکم بسته کلم بروکسل, نصف بالا به پایین

فوق العاده روغن زیتون

½ قاشق غذاخوری کره

درشت نمک را به طعم و مزه

¼ فنجان درشت خرد شده پسته بو داده ترجیح داده

جهت

1. در یک کاسه کوچک ترکیب آب گرم و گیلاس. را کنار بگذارند.

2. محل نصف کلم بروکسل در یک کاسه; نم نم باران با 2 قاشق چای خوری روغن زیتون و بازی شیر یا خط به آرامی کت.

3. گرما ½ قاشق غذا خوری کره و ½ قاشق غذا خوری روغن را در یک دیگچه بزرگ مجموعه ای بیش از متوسط حرارت دادن کتری به چرخش کره با روغن. محل کلم بروکسل برش به سمت پایین در یک لایه. نم نم با نمک و پوشش; طبخ تا زمانی که کف از جوانه ها شروع به سادگی قهوه ای و داخلی در حال مناقصه-واضح در مورد 5 دقیقه.

4. اضافه کردن آب و گیلاس; افزایش گرما به بالا است. طبخ تا زمانی که آب آشپز دور و جوانه بروکسل به سادگی کاراملی. انتقال به صفحه گرامافون. پراکنده پسته در بالا و خدمت می کنند.

Kale

این ruffled سبز ملایم و خوشمزه خود را ظاهر چرمی به راحتی نرم با پخت سریع. خدمت خام برش را به قطعات باریک و مجاز برای نرم کردن چند دقیقه با کمی سرکه بریزید کلم برسد بیشتر lettucelike حساسیت.

مشترک داراي زوائد و لبه سبز کلم پیچ است که انواع مختلفی است که ساده ترین راه برای پیدا کردن در بازار است. برگ های آن سخت تر از تقریبا سیاه, عمیق سبز یکپارچهسازی با سیستمعامل برگ از اهل توسکانی kale (cavolo nero در ایتالیایی) است که گاهی اوقات به نام “دایناسور kale.”

وجود دارد یک توضیح خوب برای kale ورود در هر “سبزی سوپراستار” لیست. برگ سبزی از Brassica خانواده (که شامل خردل سبز و همچنین کلم بروکلی و پسرعموهای خود rapini و گل کلم) به شدت متمرکز, منابع ویتامین A, B, C و K به علاوه مقدار زیادی از مواد معدنی مهم.

این غذا می تواند به نوبه خود kale-شک به واقعی آبی kale طرفداران. خرما, خشک شده زغال اخته و مقدار کمی از شربت افرا را شیرینی به سالاد در حالی که تست بادام اضافه کنید خوش آمدید بحران و غنای. مطمئن باشید که اجازه می دهد تا سالاد را به نشستن در دمای اتاق قبل از خدمت — 10 دقیقه اگر با اهل توسکانی کلم و 30 دقیقه اگر ساخته شده با لبه kale.

سالاد کلم پیچ با خرما و بادام

در خدمت 6 به عنوان یک ظرف سمت

مواد تشکیل دهنده

3 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

1 قاشق غذاخوری شربت افرا

درشت نمک و فلفل سیاه تازه زمین

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص

2 قاشق غذا خوری تکه های خرما

1 متوسط سیر میخک خرد کرده

قرمز خشک شیلی به طعم تکه های

6 فنجان اهل توسکانی kale یا مجعد لبه کلم ریشه و برش را به ¼ اینچ گسترده ای از وسط برش

چاشنی زدن: ½ فنجان تست چاک دار بادام 1/3 فنجان زغال اخته خشک شده

جهت

تهیه سس: در یک کاسه کوچک, ماهوت پاک کن زدن, آب لیمو, شربت افرا, نمک و فلفل. اضافه کردن روغن زیتون را در یک جریان نازک, دستگاه های همزن به طور مداوم. هم بزنید در سیر و سخاوتمندانه خرج کردن (یا بیشتر به سلیقه) از تکه های فلفل قرمز.

محل kale در میان کاسه بزرگ. هم بزنید سرکه بریزید و سپس نم نم باران بیش از کلم و بازی شیر یا خط هست. اگر اهل توسکانی با استفاده از کلم و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 10 دقیقه قبل از سرو; اگر فرفری با استفاده از کلم و اجازه می دهد تا 30 دقیقه.

طعم و تنظیم ادویه به عنوان مورد نیاز است. چاشنی زدن با بادام و زغال اخته و خدمت می کنند.

کاهو یا سالاد مخلوط سبزی

من نمی توانست بیش از 5 سال از زمانی که مادرم به من آموخت که چگونه برای جلوگیری از کاهو قتل است. او به من گفت که کاهو شسته شود و مستغرق در آب سرد بلافاصله پس از بازگشت از بازار است. باید آن را خشک و در صافی در حالی که باقی مانده مواد غذایی در حال دور قرار داده سپس بر روی یک حوله آشپزخانه تمیز نورد به یک کهکشان مارپیچی قرار داده شده در یک unsealed کیسه های پلاستیکی و در یخچال نگهداری شود. کامل.

همانطور که با تمام سبزی برگ کاهو منبع غنی از ویتامین B و فولات است که خوب است برای سلامت قلب و سلامت استخوان. مطالعات متعدد نشان می دهد ارتباط بین کم فولات و افسردگی است.

Romaine کلاسیک است در سالاد خرد شده, اما اگر شما ترجیح می دهند شما می توانید با استفاده از مخلوط نوزاد سبزی به جای (حذف منداب و با استفاده از 7 فنجان سبزی). نوزاد سبزی احتمالا نمی خواهد نیاز به سفت بنابراین ظرف را می توان تغییر نام داد “هیچ-ریز ریز کردن سالاد.” در هر صورت آن را خوشمزه است.

خرد شده سالاد

خدمت 4 تا 6

پانسمان

1/3 فنجان سرکه شراب قرمز

1 سیر میخک خرد کرده

1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

1 قاشق غذا خوری خردل دیژون

1½ فنجان روغن زیتون فوق العاده خالص

نمک و فلفل سیاه تازه زمین به طعم و مزه

سالاد

2½ فنجان کودک منداب (اگر به اندازه کافی کوچک بدون نیاز به ریز ریز کردن)

5 فنجان نیش اندازه خرد شده دل romaine

¼ فنجان نازک پیاز قرمز

1/3 فنجان نازک pepperoncini

8 برش نازک مونتری جک یا سفید پنیر چدار, برش, بزرگ, تاس,

10 برش sopressata گوشت برش در تاس

2 فنجان کنسرو نخود خشک

4-تخم مرغ آب پز پوست کنده و نصف شده

جهت

ماهوت پاک کن زدن پانسمان و مواد تشکیل دهنده با هم. طعم و تنظیم ادویه به عنوان مورد نیاز است.

در کاسه بزرگ ترکیب مواد تشکیل دهنده سالاد. بازی شیر یا خط با به اندازه کافی سس به آرامی کت. چاشنی زدن با تخم مرغ نیمه و خدمت می کنند.

— دستور از “50 بهترین گیاهان در این سیاره” توسط کتی توماس (Chronicle Books $35)

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de