سفر از طعم: آماده سازی این دستور العمل از استراحتگاه در سراسر جهان

فقط یک زمان کوتاه پیش تراورس جهان آسان بود. سفر ما در زمان داده شده در حال حاضر صدا مانند یک فانتزی. تصور کنید: ناهار خوری در رستوران های فرانسوی قمار در لاس وگاس, خرید در هنگ کنگ و یا jaunting به کارائیب برای آخر هفته عاشقانه. که واقعیت ما. در حالی که ما نمی توانیم دیدن این سن در حال حاضر ما می تواند با کمک ماریوت سرآشپزها – از نو خلق کردن طعم در خانه. دستور معاوضه تبدیل شده این روزها. در حال حاضر شما می توانید اضافه کردن به زرادخانه خود را برخی از ایده های آشپزی در ذهن زوج های تفریحی در جامائیکا آروبا ماریوت توچال و بیشتر. برای حداقل یک وعده غذایی به شما احساس منتقل می شود.

سوپ مانند ذرت پینک با rejuvenative, زردچوبه, زیره و زنجبیل ارسال شما به یوکاتان. آسان برای ایجاد حرکت تند و سریع گوشت گاو گوشت پشت مازو تداعی ساحل کارائیب مقابل دور شو. یک ایسلندی ماست-مانند دسر و گواتمالا پودینگ برنج reimagines محصولات لبنی در راه است که نزدیک شدنی برای کودکان و نوجوانان – و هم بزنید دیوانه, بزرگسالان است.

هنگامی که ما ظهور از ما دوره اجتماعی فاصله را به ناچار تغییر یافتهاست. در حال حاضر مواد غذایی اجازه می دهد تا ما را به یاد داشته باشید. ما التماس کردن عزیزان و رویایی مناطق با مواد غذایی راحتی. تا زمانی که ما بازگشت به این مکان ما می توانید از این طعم مزه و به یاد داشته باشید که این یک دنیای کوچک است ،

– دستور العمل توسط لیز Eads

ذرت شیرین کرمی

ذرت bisque از ماریوت کانکون مجموعه غنی تلفیقی از یوکاتان با طعم سبزیجات معطر و ادویه جات ترشی جات مانند زردچوبه, زیره سیاه دانه و تخم گشنیز.

نقطه از: ماریوت کانکون مجموعه

ماریوت کانکون مجموعه ممکن است خانه را به 10 رستوران های بین المللی اعم از تایلندی و آمریکایی به جنوب غربی و اما این مجموعه را به صورت محلی الهام گرفته از ظروف برخی از مهمانان’ مورد علاقه های شما. در میان آنها ذرت شیرین کرمی غنی تلفیقی از یوکاتان با طعم سبزیجات معطر و ادویه جات ترشی جات است که گرد هم می آیند در یک کرمی کرمی است که می تواند لذت می برد و در تمام طول سال.

مواد لازم:

1½ فنجان ذرت شیرین دانه

1 فنجان خامه سنگین

1 فنجان شیر

½ فنجان شراب سفید

2 قاشق غذاخوری زردچوبه

1 قاشق غذاخوری دانه زیره

1 قاشق غذاخوری گشنیز زمین

½ فنجان هویج خرد شده

½ فنجان کرفس خرد شده

1 پیاز زرد متوسط تکه

6 حبه سیر خرد شده

1½ فنجان مرغ سهام

2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز روغن

2¾ قاشق غذاخوری عسل

2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

3 قاشق غذاخوری سرکه سیب

1 فنجان گشنیز

1/3 فنجان خامه ترش

نمک و فلفل

دستورالعمل:

در روغن سرخ کرده ¼ فنجان دانه های ذرت را در یک کتری. حذف از گرما و ذخیره برای بعد. سرخ کرده و سبزیجات تا پیاز شفاف است. Deglaze با شراب سفید و نصف کاهش می دهد. اضافه کردن خامه سنگین, شیر, مرغ, سهام, سرکه سیب, عسل, تخم گشنیز, زیره سبز و زردچوبه. مخلوط تا صاف و فصل را با نمک و فلفل. فشار از طریق cheesecloth. چاشنی زدن با خامه ترش, فلفل قرمز و روغن سرخ کرده و ذرت و دانه و برگ گشنیز.

حرکت تند و سریع گوشت گاو گوشت پشت مازو

حرکت تند و سریع گوشت گاو گوشت پشت مازو توسط آشپز Stefan Spath. این ظرف است که به طور معمول در دسترس تنها با فراگیر, ارتباط جنسی, استراحتگاه در جامائیکا اما شما می توانید آن را در خانه با Spath دستور.

نقطه از: زوج های تفریحی در جامائیکا

بزرگسالان-تنها فراگیر, ارتباط جنسی, استراحتگاه در جامائیکا طول می کشد مهمانان جوانه های چشایی در سفر آشپزی در فضای مجاز: نامحدود گزینه های ناهار خوری لذیذ در اموال خود را در طول کارائیب ساحلی دور شو. سرآشپزها تازه استفاده کنید و به صورت محلی منابع مواد تشکیل دهنده برای کمک به مهمانان مزه معتبر جزیره گرمسیری طعم معاصر خود را در رستوران ها. Spath را حرکت تند و سریع گوشت گاو گوشت پشت مازو خلاقانه ترکیبی از پررنگ طعم دهنده ها و ادویه جات ترشی جات برای ایجاد یک تند جزیره ظرف.

مواد لازم:

6 اونس. گوشت گاو مدال

2 قاشق غذاخوری ادویه, حرکت تند و سریع

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 پیاز کوچک ریز خرد شده

2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

1 بهار تازه آویشن

1 قاشق غذاخوری کره

1 فنجان گوشت سهام

1/2 فنجان شراب قرمز خشک

1 قاشق چایخوری آرد ذرت

دستورالعمل:

جای گوشت گاو به یک حامل ، کیسه با حرکت تند و ادویه. کت گوشت در چاشنی و در یخچال به marinate یک شبه و یا برای حداقل چهار ساعت است. پس از خواباندن گرم روغن زیتون را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت بالا است. هنگامی که روغن داغ است, از کار افتاده, گوشت گاو در هر طرف به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای و حذف از گرما. در یک قابلمه جداگانه اضافه کردن پیاز, پیازچه, سیر و آویشن و کره و روغن سرخ کرده و برای دو دقیقه. اضافه کردن سهام گوشت و شراب قرمز را به جوش, اضافه کردن آرد ذرت به ضخیم شدن به عنوان مورد نظر. پور سس بیش از گوشت گاو و لذت بردن از در حالی که گرم است.

PASTECHI

از آن زمان به رول تا آستین خود را و یاد بگیرند که چگونه به یکی از آروبا ترین غذاهای سنتی – pastechi. آروبا ماریوت توچال اجرایی آشپز همیشه de Peña, سهام مورد علاقه خود را pastechi دستور غذا.

نقطه از: آروبا ماریوت توچال

از آن زمان به رول تا آستین خود را و یاد بگیرند که چگونه به یکی از آروبا ترین غذاهای سنتی – pastechi. آروبا ماریوت توچال اجرایی آشپز همیشه de Peña, سهام مورد علاقه خود را pastechi دستور غذا. به دنبال شبیه به یک امپانادا این نیمه ماه به شکل ظرف یک جزء اصلی از Aruban فرهنگ است. در حالی که می توان آن را سفارشی شامل انواع پر کردن و سس سنتی pastechi پر با پنیر گودا, پنیر, با سر اشاره کردن به این جزیره ریشه های هلندی.

مواد لازم:

4 فنجان آرد

4 قاشق غذاخوری کره نرم

4 قاشق غذاخوری Crisco

2 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق چایخوری نمک

1 متوسط تخم مرغ

1¼ فنجان آب سرد

پنیر گودا برای پر کردن

روغن نباتی برای سرخ کردن

دستورالعمل:

اضافه کردن آرد و کره و Crisco, شکر, نمک, تخم مرغ و 1 فنجان آب سرد را به یک مخلوط کن ایستاده با دست و پا زدن پیوست. مخلوط کردن خمیر تا زمانی که آن را کاملا صاف و چسبنده (مخلوط در حدود 10-15 دقیقه) سپس اجازه دهید بقیه خمیر را برای 30 دقیقه. توپ از 3 اونس هر یک از خمیر. رول توپ به ایجاد یک تخت نازک دایره از هر توپ. پوشش هر یک از دایره خرد شده پنیر گودا حدود 1.5 اونس پنیر برای هر pastechi. سرخ pastechis در روغن نباتی 350°F تا 375 درجه فارنهایت . تا زمانی که قهوه ای طلایی است. لذت بردن از در حالی که آنها گرم است. پر کردن می تواند متفاوت باشد با پر کردن های مختلف مثل مرغ پر گوشت گاو پر کردن ژامبون و پنیر گیاهی.

LIONFISH CEVICHE با انبه و لیمو ترش

Lionfish ceviche با انبه و آهک توسط آشپز آلن Susser از جید کوه. خود کتاب آشپزی “سبز انجیر و Lionfish” شامل این دستور غذا.

نقطه از: یشم, کوه

خیره کننده این سنت لوسین فرار شناخته شده برای آن سه جداره مهمان “پناهگاه” است که قابلیت لمس مانند en-مجموعه بی نهایت استخرهای خصوصی و خدمات ساقی یک foodie رویای. از کشاورزی ارگانیک تور و درس های پخت و پز به نیزه به جدول lionfish شکار تجارب و pop-up حوادث شامل سرآشپزها مشهور آشپزی هنردوستان را تشویق به افراط در حالی که زندگی در سبک در این یکی-از-یک-نوع رفت و آمد مکرر. آشپز آلن Susser ارائه می دهد این دستور العمل از خود کتاب آشپزی “سبز انجیر و Lionfish.”

مواد لازم:

1 پوند lionfish (lionfish می تواند جایگزین هر تازه خفیف ماهی سفید)

1 قاشق غذاخوری نمک حلال

1¼ جام تازه فشرده آب آهک

1 فنجان سرکه سفید

2 متوسط jalapeños (خرد شده)

1 بزرگ فلفل قرمز شیرین (julienned)

1 شرکت بزرگ انبه (ریز julienned)

1 متوسط پیاز قرمز (اصلاح)

1 قاشق چایخوری سیر خرد شده

½ قاشق غذاخوری سیاه تازه زمین

فلفل

قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز

¼ فنجان روغن زیتون

½ فنجان تازه برداشت برگ گشنیز

دستورالعمل:

برش lionfish به کوتاه نازک julienned قطعات. در یک کاسه استیل ضد زنگ و فصل را با 2 قاشق چای خوری نمک. پور لیمو و آب آهک, بیش ماهی, پوشش و در یخچال به مدت نیم ساعت. تخلیه آب مرکبات با استفاده از یک صافی. پور سرکه بیش از ماهی در حالی که جای خود غلت بزنید به آرامی. با استفاده از یک کاسه بزرگ اضافه کردن jalapenos, فلفل, انبه, پیاز, سیر, نمک, فلفل و فلفل قرمز پرک. بازی شیر یا خط آرامی و پوشش با روغن زیتون. پوشش و خنک به شما اجازه تعیین حداقل نیم ساعت. گشنیز و خوب مخلوط کنید قبل از خدمت.

شلاق SKYR

نقطه از هتل Rangá آشپز Daníel Jón Ómarsson ارائه می دهد و دستور او برای skyr یک ماست-مانند محصول لبنی است که یک جزء اصلی در ایسلندی رژیم غذایی برای بیش از 1000 سال است. Icelanders دسته بندی skyr به عنوان یک پنیر.

نقطه از: هتل Rangá

Skyr یک ماست-مانند محصولات لبنی شده است به یک جزء اصلی در ایسلندی رژیم غذایی برای بیش از 1000 سال است. Icelanders دسته بندی skyr به عنوان یک پنیر. آن را می توان در راه های مختلفی در منوها در سراسر کشور از صبحانه به این دسر خدمت در رستوران Ranga هتل Ranga رستوران با منظره شرق Ranga رودخانه آتشفشان و شفق شمالی. سعی کنید آشپز Daníel Jón Ómarsson دستور.

مواد لازم:

1 lb. ماست ساده (توصیه می شود: Siggi نام تجاری)

1¾ اونس شکر شکر و تخم مرغ

2/3 فنجان خامه سنگین

½ فنجان جو

2 قاشق غذاخوری عسل

تمشک

دستورالعمل:

محل سه مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه شلاق هم تا skyr می شود نور و کرکی را کنار بگذارند. با هم مخلوط نصف فنجان جو با دو قاشق عسل و پخت در فر 200 درجه تا زمانی که جو به قهوه ای روشن.

مواد لازم برای زغال اخته coulis:

17 oz. زغال اخته

3 ½ اونس است. شکر

3 ½ اونس است. آب

دستورالعمل:

محل تمام مواد را در یک ماهی تابه کوچک. را به یک نسیم ملایم بجوش و خروش آمدن روی حرارت متوسط کم بجوش و خروش آمدن به مدت 10 دقیقه کنار گذاشته و اجازه دهید سرد. پس از آن سرد بریزید و آن را در یک مخلوط کن برای صاف قوام. جای شلاق skyr در یک کاسه شیشه ای نم نم باران از سس زغال اخته در بالای موس. نم نم با جو و چاشنی زدن با زغال اخته و تمشک.

گواتمالا پودینگ برنج

آشپز Marcela Jongezoon لوکس بوتیک hotelCasa پلپو در دریاچه Atitlan گواتمالا سهام دستور العمل او برای گواتمالا پودینگ برنج.

نقطه از: Casa پلپو / دریاچه Atitlan, گواتمالا

آشپز Marcela Jongezoon لوکس بوتیک هتل کاسا پلپو در دریاچه Atitlan گواتمالا سهام مورد علاقه مهمان و خانواده! – پودینگ برنج, دستور العمل, از خانه اش در, Guatemala City. (سرگرم کننده واقع دستور العمل تصویب شده است از مادر بزرگ او است و جایگاه ویژه ای در قلب او.) علاوه بر نظارت بر برنامه آشپزی در Casa پلپو و عامل غذای محلی سالن مفهوم La Esquina در گواتمالا پایتخت و جذاب شهر آنتیگوا Marcela یک مادر از دو آنهایی که کمی که بودن در خانه و در آشپزخانه خود با خانواده اش از foodies.

مواد لازم:

4 فنجان آب

1/2 فنجان برنج سفید

1 چوب دارچین

2 حبه

4 قاشق چایخوری شکر

1 می توانید شیر تبخیر

1 می توانید شیر تغلیظ شده

دستورالعمل:

آوردن آب چوب دارچین و میخک به جوش حدود 20 دقیقه است.

برای تهیه کارامل حذف پوشش از می توانید از شیر تغلیظ شده و می توانید در یک اجاق گاز فشار با آب به مدت 45 دقیقه. اگر شما لازم نیست که یک اجاق گاز فشار جوش شما می توانید به طور منظم در یک قابلمه آب به مدت 4 ساعت. (شما می توانید این کار را جلوتر از زمان.) اضافه کردن برنج به جوش دارچین آب و طبخ برای 15 تا 20 دقیقه. و سپس اضافه کردن شیر خشک و شکر و طبخ 20 دقیقه دیگر. پور یک قاشق یا دو کارامل یک دسر کاسه. حرکت شبیه چمچه زنی در پودینگ برنج قرار داده و بیشتر به رنگ زرد در بالای صفحه. چاشنی زدن با نعناع تازه و لذت ببرید.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

مرکز

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*