2. 2 موانع انتقال فناوری.
در آمریکا ، روابط دانشگاه و شرکت در شرایط خاص و منشأ اقتصادی ، فناوری ، کارآفرینی ، سیاسی و اجتماعی انجام شده است. این اصطلاحات مشخصه های متمایز در روابط دانشگاه – شرکت را نشان می دهد که با تجربیات مشابه در سایر کشورها به ویژه جهان توسعه یافته متفاوت است. برخی مشکلات مربوط به دانشگاهیان دانشگاهی است که فاقد فرهنگ و تمایل به پیوند با بخش تولید هستند. امروزه ، ارزیابی اساتید و محققان در اکثر دانشگاه های آمریکای لاتین بر اساس پارامترهای سنتی و ملاک انجام می شود. به همین دلیل است که محقق معمولی دانشگاه آمریکای لاتین ترجیح می دهد وقت خود را به تحقیقات اساسی اختصاص دهد و نتایج را منتشر کند ، با توجه به اینکه این امر مسیری مطمئن تر از افزایش و امکان بهبود حقوق را نشان می دهد. همچنین ، هنوز هم رایج است که بدانیم دانشگاه ها از ساختار نهادی مناسبی برای تجاری سازی فناوری ها و خدمات خود برخوردار نیستند (Solleiro et al.، 2012)
در مکزیک ، در موانع اصلی انتقال فناوری ، عدم وجود فرهنگ کارآفرینی در مؤسسات آموزش عالی و مراکز تحقیقاتی عمومی است. پیشنهاد محدود پژوهشگران و تحقیقات با امکان تجاری سازی؛ کمبود دانش و تقاضای فناوری توسط بنگاهها. عدم ارتباط بین پیشنهاد و تقاضای احتمالی؛ تعامل کاهش یافته بین بازیگران تحقیق ، توسعه و نوآوری؛ و برخی از فریم های نظارتی (Lizardi & Velázquez، 2010).
انتقال فناوری بخش تولید دانشگاه توسط نویسندگان مختلف در کشورهای مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است و عوامل مؤثر در موفقیت این فعالیت و همچنین مواردی را نشان می دهد که موانع یا موانعی برای دستیابی به آن نشان می دهد. وو و همکاران (2015) خاطرنشان كرد كه نگرشها و برداشتهاي پژوهشگر تا حد زيادي قابل توجه است. شرایط چارچوب نهادی بر رفتار دانشگاهیان در مورد تعهد در فعالیت های انتقال دانش تأثیر می گذارد. در همان زمان به
D’Este و Patel (2007) ذکر کردند که ویژگیهای نهادی بر تعامل ایجاد شده با صنعت تأثیر می گذارد. در طرح رابطه دانشگاه و صنعت که توسط Bercovitz & Feldmann (2006) ارائه شده است ، در محیط دانشگاه قوانین رسمی وجود دارد که مشوق ها و پاداش ها و همچنین قوانین غیررسمی ، رویه های استاندارد عملکرد و هنجارها هستند. سرانجام ، در هسته اصلی انتقال فناوری ، هر دانشگاهی با ترکیبی از مشوق های شخصی و نهادی ایجاد می شود. برخی خصوصیات و عوامل شخصیتی نوع روابط دانشگاه و صنعت را تحت تأثیر قرار داده و شکل می دهند (شوبرت و همکاران ، 2014).
علاوه بر این ، نوآوری یکی دیگر از عوامل مهم است. دانشگاهها فقط موظف به ایفای نقش مؤثر در آموزش و پرورش و توسعه علم و فناوری نیستند ، بلکه می توانند نتایج علمی خود را در نوآوری های مفید همیشه تغییر دهند که ممکن و مطلوب باشد. اصلی ترین مزیت رقابتی دانشگاهها در بازار دانش ، صلاحیت آنها برای تولید اکتشافات اصلی جدید و رویکردهای جدید برای حل مشکلات است (Debackere & Veugelers، 2005).
به این معنا ، سه متغیر مستقل مربوط به انتقال فناوری دانشگاه صنعتی (متغیر وابسته) بیان شده است: عوامل نهادی ، مشخصات علمی و نوآوری. برای این مطالعه ، عناصر زیر توضیح داده شده است.
2.3 عوامل مؤسسه.
برخی از مطالعات بر عوامل مرتبط با مدیریت دانشگاه تأکید دارند (Díaz، 2014؛ Cabrero et al.، 2011؛ Harman، 2010)؛ مانند کمبود هنجارها و رویه ها (Solleiro et al.، 2012؛ Bercovitz & Feldmann، 2006؛ Bajo، 2006)؛ پارامترهای ارزیابی تحقیقات ، مقررات مالی و شیوه های اداری مربوط به مشارکت دانشگاهیان در فعالیت های متمرکز به تجارت و همچنین شیوه های مدیریت خاص بخش تولیدی است (Solleiro et al.، 2012؛ O’Shea et al.، 2005)؛ و مشوقها (Díaz، 2014؛ Padilla & Garrido، 2012؛ Cabrero et al.، 2011؛ White & Bruton، 2011؛ Caldera & Debande، 2010؛ Link؛ Siegel & Bozeman، 2007؛ Bercovitz & Feldmann، 2006؛ O’Shea و همکاران ، 2005 ؛).
به همین ترتیب ، تمرکز بر اجرای فعالیتهای محور به اهداف فناوری و نوآوری بخش تولیدی (Rubio، 2014؛ White & Bruton، 2011)؛ پیشنهاد محدود پژوهشگران و تحقیقات با امکانات تجاری ، مدیریت محدود حقوق مالکیت معنوی (Cabrero و همکاران ، 2011 ؛ Lizardi و Velázquez ، 2010). عدم اطلاعات در مورد دفتر انتقال فناوری (TTO) (Rubio، 2014)؛ تجربه کافی در زمینه تجارت و بازاریابی دفتر انتقال فناوری (وو و همکاران ، 2015 ؛ پادیلا و گاریدو ، 2012 ؛ هارمن ، 2010 ؛ پیوند ، سیگل و بوزمن ، 2007 ؛)؛ و همچنین عملکرد آن (D’Este و همکاران ، 2009)؛ عدم پشتیبانی در شناسایی نتایج تحقیق که دارای ارزش تجاری هستند ، همچنین مستندات اکتشافها و تعیین اینکه آیا